Nee. Een van onze grote voordelen is juist dat technische kennis voor geen van onze pakketten een vereiste is.
Jazeker! Behalve op het gebied van websites weten wij ook zeker de weg in de wonderenwereld van de webshops. Zo’n 30% van de onze portfolio bestaat uit webshops.
SEOW biedt standaard Premium WordPress hosting aan voor €49 p/m. En het woord Premium zegt het al: hosting van de hoogste kwaliteit. Door zijn hoge snelheid, veiligheid en stabiliteit een enorme meerwaarde voor iedere website of webshop.
SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Hieronder verstaan we het optimaliseren van je website voor het beter vindbaar worden in de zoekmachines. Heel belangrijk, om een heel simpele reden: hoe meer bezoekers op jouw website komen, hoe beter jouw online business loopt! En precies dát is waar we goed in zijn.
Afhankelijk van jouw ervaring en kennis op webgebied maken we je wegwijs in de omgeving van WordPress: de eenvoudigste en meestgebruikte software ter wereld voor het realiseren van de hoogste kwaliteit websites. We leren je hoe je van alles zelf kunt aanpassen aan je website en hoe je bijvoorbeeld blogberichten en pagina’s kunt toevoegen. Binnen no time leren wij je precies waar jij behoefte aan hebt!
Onze partner Savvii gaat tot het uiterste om jouw website supersnel te maken. Dit betekent op elk moment, op elk apparaat, een razendsnelle website die jou bezoekers een optimale gebruikerservaring garandeert.
Absoluut! Al onze websites zijn standaard geoptimaliseerd voor álle type beeldschermen. Onmisbaar voor jouw online business, aangezien het overgrote merendeel tegenwoordig via zijn smartphone of tablet surft. Jouw website of webshop is dus vanaf elk device bereikbaar!
Wij verkopen zelf geen domeinnamen, maar kunnen je wel helpen met het aanschaffen van de juiste domeinnaam. Leuke bijkomstigheid: neem je een van onze pakketten af, dan krijg je er geheel gratis een domeinnaam bij.
Bij SEOW heb je de keuze uit drie pakketten, met elk hun eigen voordelen en eigen tarief. Voor webdesign-pakketten kun je kiezen uit:

 • Economy – €650,-
 • Business – €1.950,-
 • First Class – €3.900,-

Ga je voor een van onze drie marketing pakketten (óók incl. hosting), dan biedt SEOW de volgende opties aan:

 • Economy – €195,- p/m
 • Business – €325,- p/m
 • First Class – €495,- p/m
SEOW zorgt ervoor dat hosting, de juiste (basis)instellingen en het gekozen webdesign geïnstalleerd worden binnen WordPress. Vanuit deze ‘eigen’ omgeving binnen WordPress kun je altijd aan de slag met jouw website of webshop!
SEOW maakt standaard elke dag een automatische back-up van alle websites in beheer. Deze back-ups worden vervolgens een week bewaard. Wel zo fijn om te weten dat je gegevens bewaard worden in goede handen!
Onze hosting (€49 p/m) is ingericht voor maar liefst 1 miljoen bezoekers per maand. Mocht je maandelijks meer bezoekers verwelkomen op je website of webshop, dan passen we de hostingscapaciteit graag voor je aan.
Jouw veiligheid is onze zorg. Letterlijk. Daarom is een veilige website topprioriteit voor SEOW. Samen met onze partner Savvii houden we jouw website veilig. Voor jou én je bezoekers. Dit doen we door gebruik te maken van solide hosting, modernste technieken en altijd de laatste updates.
Nee, SEOW host geen email. Voor email raden wij sterk aan Gmail for Work te gebruiken. Een zeer betrouwbare, veilige en snelle emaildienst voor €3,33 per maand. Vanzelfsprekend kunnen we je wel helpen met het aanvragen van deze service.
Bij SEOW staat keuzevrijheid en transparantie voor de klant centraal. Omdat we gebruik maken van drie overzichtelijke pakketten met elk hun eigen voordelen en tarief weet je precies waar je aan toe bent. In geen geval zit je vast aan een contract. Opzeggen kan altijd – wel vragen we je vriendelijk dit een maand van te voren te doen.
SEOW is altijd bereid te helpen bij het migreren van jouw website of webshop. Wij vragen hiervoor een bijdrage van €45.
Juist dát is een van onze grote krachten. Ook nadat je website op webshop in vol ornaat online staat, staan wij altijd voor je klaar voor vragen en begeleiding. Problemen met je website? Een belletje volstaat en we lossen het zo snel mogelijk op.
Bij SEOW staat de deur altijd open voor nieuw talent! Kijk op onze vacaturepagina voor de actuele vacatures.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op

Jouw idee wordt werkelijkheid!

Alles geregeld met SEOW

Geen technische kennis nodig bij SEOW

GEEN TECHNISCHE KENNIS NODIG

Eenvoudige systemen bij SEOW

DE BESTE SYSTEMEN

Geoptimaliseerde websites voor alle schermen, responsive, bij SEOW

GEOPTIMALISEERD VOOR ALLE SCHERMEN

Een vliegende start voor uw online business met SEOW

EEN VLIEGENDE START

Snel, veilig en gemakkelijke hosting bij SEOW

SNEL, VEILIG & GEMAKKELIJK

Persoonlijke ondersteuning bij SEOW

PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING

Altijd een website op maat

Samen halen we het beste uit jouw business. Welke werkwijze heeft jouw voorkeur?

ECONOMY

In eigen hand

Webdesign pakket economy, in eigen hand, van SEOW
 • Keuze uit 18 complete webdesigns
 • Voor het bescheiden budget
 • Geen technische kennis vereist
 • Online introductiecursus

Meer info

BUSINESS

Samen sterk

Webdesign pakket business, samen sterk, van SEOW
 • Incl. Economy
 • Intensieve begeleiding
 • Uitgebreid SEO advies
 • Strategie & structuur bepalen samen met SEOW
Meer info

FIRST CLASS

Alles geregeld

Webdesign pakket first class, alles geregeld, van SEOW
 • Incl. Economy & Business
 • Implementatie van alle content
 • Volledige SEO optimalisatie
 • Uniek: Samenwerking grafisch designer en tekstschrijver
Meer info